Jason Dohring- životopis

5. dubna 2008 v 18:47 | Annie
Jason Dohring se narodil 30.3.1982 v Ohiu, USA. Je nejstarší z pěti dětí, matka se jmenuje Laurie a otec Doug. Má dva jednovaječné bratry (Robert a Jonathan) a dvě jednovaječné sestry (Kirsten a Kelsey). Začínal v reklamách a v malých seriálových a filmových rolích.

Hrál například v seriálech Pobřežní hlídka, Roswell, Cold Case, JAG nebo filmech "Train Quest" a " Svatební mrákoty". V roce 2004 se oženil se ženou jménem Lauren. Zatím největšího úspěchu dosáhl v seriálu Veronica Mars. Jeho přezdívka je Jay nebo JD.

Rád jezdí na snowboardu, baví ho vodní lyžování, golf a box. V roce 2006 byl nominován na Ivy award za roli ve Veronice Mars.
Filmografie:
2004Veronica Mars (TV) (Veronica Mars) ...Logan Echolls
2004Wedding Daze ...Font
2003Black Cadillac ...Robby
2001Train Quest ...Joseph
2000Ready to Run ...B. Moody
1998Drtivý dopad (Deep Impact) ...Jason Thurman
1995Journey ...Cooper McDougall
1994Someone She Knows ...Billy
1994
Prehysteria! 2 ...Roughneck #2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Klikni pokud si tady byl/a

Click
neclick..

Komentáře

1 Annie Annie | 5. dubna 2008 v 18:52 | Reagovat

Ahooojík lidičky, chtěla bych vás moc a moc poprosit o komentáře k našim novým,začínajícím povídkám......Protože jsme začínající "spisovatelelky"... Takže pls udělejte nám radost.....

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama